wielerkledingwinkel2

Tim Van Berkel, een triatleet gekleed in een Ginat Goedkope wielerkleding, is met succes het Ironman Asia Pacific Championships-podium binnengestapt door zijn niet-aflatende inspanningen in Cais, Australië. Tegelijkertijd zorgt dit er ook voor dat hij kaartjes voor de Ironman Wereldkampioenschappen in KONA op Hawaii in oktober zal ontvangen.

Van Berkel rijdt de Trinity Advanced Pro, de eerste acht minuten na de 180 KM wielerwedstrijd. Voor de Australische speler in de Ginat Landskampioen wielerkleding is de prestatie van dit seizoen uitstekend, hij kan op het podium staan ​​in de hoofdwedstrijd.

"Dit is de derde keer dat we op het podium staan ​​op de tweede plaats", aldus Van Berkel. "Ik ben heel blij dat ik consistent ben. Ik ben trots op mijn eigen runner-up, maar ik ben erg enthousiast om dit jaar te winnen. In de toekomst is Van Berkel van plan om een ​​pauze te nemen en dan verder te gaan voor de rest van het seizoen .

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 198 تاريخ : يکشنبه 21 مهر 1398 ساعت: 21:02

Slechts een week na Giro d'Italia kondigde Team Jumbo-Visma de lijst van de Ronde van Frankrijk aan. Captain's nummer één GC-coureur Roglic koos niet voor continu spelen, afwezig in de lijst van Tour of France.

De lijst met Team Jumbo-Visma Goedkope wielerkleding dit jaar staat onder leiding van Groenewegen en Kruijswijk. Groenewegen zal in de sprintfase opnieuw de Ronde van Frankrijk raken. Hij zit al twee achtereenvolgende jaren in de Ronde van Frankrijk en kan hij dit jaar nog een doorbraak maken? Wat betreft de GC-master van het team Kruijswijk neemt dit jaar voor de vierde keer deel aan de Ronde van Frankrijk. Kruijswijk verfrist vorig jaar de beste score van de individuele Ronde van Frankrijk en won in totaal de vijfde plaats. In de line-up van de Tour of France van het team, is een andere show van het debuut van de Ronde van Frankrijk fietskleding Wout van Aert, de voormalige wereldkampioen langlaufen. Wout van Aert stond dit jaar op het podium in zowel de White Road als de E3 Classic en is momenteel betrokken bij het evenement in Gondola.

Volledige lijst met de Ronde van Frankrijk van Team Jumbo-Visma: Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk, Mike Teunissen, Amund Jansen, Tony Martin, George Bennett, Wout van Aert en Laurens De Plus.

De 26-jarige Carapaz is de nieuwe ster van dit jaar. Voordien verwachtte niemand dat de jongeman uit Ecuador een roze Goedkope wielerkleding zou dragen. Carapaz maakte een verbluffende eindoverwinning in de laatste 600 meter van de vierde etappe. . Na het einde van de dertiende etappe had Carapaz de sponsoren van het team een ​​grap gemaakt om een ​​roze auto te vragen. Een dag na de veertiende etappe zette Carapaz een langverwachte roze Ronde van Italië fietskleding op en legde dit De roze glorie bracht de laatste dag van de ring.

Roglic ging helemaal uit, maar hij bracht de afgelopen dagen veel energie op het bergtoneel. Hoewel hij in de laatste fase niet goed presteerde, won hij ook de derde plaats in de totale score. Carapaz kwam in 23 minuten en 19 seconden naar de finish en werd de eerste rijder die de ring in de geschiedenis van Ecuador won. Carapaz barstte in tranen uit in de Arena van Verona en de vlag van Ecuador vloog rond het toneel. De familie van Carapaz kwam ook ter plaatse om de vreugde van de overwinning met hem te delen.

Haga won voor het eerst het Grand Touament, Campenaerts won opnieuw de tweede en De Gendt won de derde. De 102e verjaardag van de ring kwam een ​​einde, Carapaz totale score eerst, in de Arena di Verona hoog de eindeloze beker opgeheven, Nibali tweede, Roglic derde. Lopez nam het witte shirt van de beste jonge bestuurder mee naar huis. Het MoviStar-team is dit jaar het beste team geworden.

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 206 تاريخ : شنبه 6 مهر 1398 ساعت: 21:53

Op 29 mei 2019 was de zeventiende etappe van de Tour voltooid. De Peters AG2R, die een AG2R Goedkope wielerkleding droeg, maakte een beslissende aanval aan het einde van het spel en won het kampioenschap voor de eerste keer. De GC-groep maakte in de laatste 2 kilometer een commotie en het tijdverschil tussen de top-paar veranderde licht.

De moeilijkheidsgraad van de zeventiende etappe is gedaald. De hele reis is 181 kilometer. De laatste 2/3 is bijna altijd aan het klimmen. Het einde van de berg is uitdagender voor dit driesterrenstadium.

Carapaz (Movistar) gekleed in een roze Ronde van Italië fietskleding om zijn 26e verjaardag te begroeten. Eindelijk, toen de WG-coureurs elkaar pijn deden, brak Peters uiteindelijk door en won zijn eerste overwinning in de carrière, Chavez won de tweede plaats. Op dit moment versnelden de GC Group, Lopez en Carapaz, in een poging om van Nibali en anderen af ​​te komen, en Nibali probeerde van Roglic af te komen. Uiteindelijk werd Landa de eerste coureur, Carapaz en Lopez bereikten het einde in 12 seconden en Nibali en Roglic staken de rij over, 17 minuten achter Carapaz.

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 176 تاريخ : جمعه 5 مهر 1398 ساعت: 21:05

Op 26 mei 2019 was de vijftiende etappe van de Giro d'Italia voorbij. Cataldo, die een Astana Goedkope wielerkleding droeg, won de etappe. Na drie opeenvolgende etappes op grote hoogte lijkt de vijftiende etappe een stuk eenvoudiger, maar de drie grote beklimmingen voor de finish en de 232 kilometer lange race maken het podium nog steeds vier sterren en eindigen deze fase. De chauffeurs brengen een tweede rustdag in.

Het is niet verrassend dat Carapaz (Movistar) de roze Ronde van Italië fietskleding naar de derde week brengt, met het oog op het lange schema, blijft het mobiele sterteam met de roze shirtchauffeur het voortouw nemen. In de afdaling viel Roglic, die op de strijdwagen van een teamgenoot reed, bijna uit de baan. In de laatste 1 km haalden Carapaz, Yates Simon en Carthy Hugh Nibali in en ze streden om de derde plaats. Minuten beloning. Op het einde sprintte de hele etappe in de Cataldo-sprint om de etappe te winnen. Na het einde van de etappe verloor Roglic 40 seconden, de totaalscore was 48 seconden achter Carapaz en alleen Nibali bleef over. 1 minuut gat.

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 224 تاريخ : پنجشنبه 4 مهر 1398 ساعت: 21:41

Op 25 mei 2019 werd de veertiende etappe van de Giro d'Italia afgesloten. Carapaz die MOVISTAR Goedkope wielerkleding droeg, lanceerde een aanval op de slotklim en won de podiumkampioen terwijl hij een roze Ronde van Italië fietskleding droeg. De GC-strijd werd steeds spannender. Het Mobile Star-team heeft een golf van opwindende overtredingen gebracht en is momenteel het beste team ter wereld. De Polanc (VAE) verloor dit keer zijn roze shirt. Roglic (Jumbo Visma) staat tweede, 2 minuten en 25 seconden achter.

Na het einde van de etappe scoorde Carapaz de hoogste score en leidde Roglic met een klein voordeel. De kloof tussen de GC-spelers wordt geleidelijk kleiner en de strijd wordt intenser. Roglic en Nibali markeren elkaar in het spel, zodat ze anderen niet achtervolgen. Lopez keerde terug naar de top van de beste jonge spelers.

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 215 تاريخ : چهارشنبه 3 مهر 1398 ساعت: 21:19

Op 19 mei 2019 was de negende etappe van de Giro d'Italia voorbij. Roglic die Team Jumbo Wismar Goedkope wielerkleding droeg presteerde goed, versloeg de tijdwaaemer Campenaerts (LOTTO SOUDAL), won opnieuw de individuele tijdritfase, de totale score op de tweede plaats. De negende etappe heeft een moeilijkheidsgraad van vier sterren en is een persoonlijk getimede etappe van 34,8 kilometer. De eerste helft is een lichte stijging en de tweede helft stijgt abrupt, wat de persoonlijke timing en het klimvermogen van elke bestuurder test. De timingpunten worden ingesteld op 11,7 en 22,2 km.

Het zonnige weer duurde niet lang na het begin van de wedstrijd. Het regende in het midden van de race. De regen werd groter en de weg werd nat. Uiteindelijk eindigde Conti de wedstrijd in 55 minuten en 26 seconden in de stromende regen. Roglic won de negende etappe en Conti bleef de roze Ronde van Italië fietskleding vasthouden. Na het einde van de etappe steeg de totale score van Roglic naar de tweede plaats, 1 minuut en 50 seconden achter Conti. Conti uit Rome zal het roze shirt naar de tweede week van de ring brengen, maar hoelang kan Conte het roze shirt dragen, hoe de vervolgwedstrijd zich zal ontwikkelen, we zullen afwachten.

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 173 تاريخ : دوشنبه 1 مهر 1398 ساعت: 21:42